tandheelkunde

Goede mondverzorging is belangrijk. Tanden en kiezen gaan verloren als ze niet goed verzorgd worden. De mondhygiëniste en preventie assistente helpen de patiënt zijn of haar gebit zo goed mogelijk te verzorgen.

Controle:
Tijdens een periodieke onderzoek controleert de tandarts je tanden en kiezen op gaatjes en hij bekijkt of vullingen en kronen nog goed aansluiten. Hij meet ook de conditie van je tandvlees en bestudeert je tong, lippen en (wang)slijmvliezen op eventuele afwijkingen.

Onder vullingen of kronen en tussen je tanden kijken lukt niet zonder röntgenfoto’s. Als er een behandeling nodig is, dan volgt er meestal een nieuwe afspraak. De tandarts kan je ook verwijzen naar een preventie-assistent, mondhygiënist of collega-tandarts.

Tandteen verwijderen:
https://www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-mondgezondheid/behandelingen/tandsteen-verwijderen-en-polijsten/

Gaatje vullen:

https://www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-mondgezondheid/behandelingen/vullingen/

Wortelkanaalbehandelingen: 

https://www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-mondgezondheid/behandelingen/wortelkanaalbehandeling/


Voor de tandartsverzekeringen kunt u kijken op:

http://vergelijkmondzorg.nl/tandartsverzekering/tandartsverzekering-vergelijken/

Werkwijze i.v.m. COVID-19

Wij zullen u, zoals altijd op een veilige manier behandelen en wij volgen de adviezen op die vanuit de mondzorgkoepels en de overheid gedaan worden. Mocht u vragen hebben of twijfelen over bepaalde zaken, neem gerust contact met ons op.

Mocht u wel klachten hebben omtrent verkoudheid, koorts en kortademigheid, oftewel corona gerelateerde klachten, dan vragen wij u telefonisch (0575-462191) of per mail de afspraak te annuleren.

test